Vem är du egentligen? Så får du ett roligare liv – med vetenskapens hjälp – Angela Ahola

Vem är du egentligen? Så får du ett roligare liv – med vetenskapens hjälp – Angela Ahola

Vem är du egentligen?
Svaret är kanske inte helt självklart. Ibland har du stenkoll. Andra dagar famlar du i mörker. Du bävar inför semestern och de olösta konflikterna står och lurpassar bakom varje hörn. Partnern får utbrott över disken, ungarna slarvar med läxorna och en ny vända med löss verkar vara ett faktum därhemma. Och nätterna går åt till att älta – var det verkligen såhär det skulle bli?

Mitt emellan jobbet, fotbollsträningen och den ogjorda middagen så undrar du över vem du egentligen är – innerst inne. Skulle livet inte bli roligare? Vad tänder din livsgnista? Och kanske även den äktenskapliga gnistan – går det ens? Jular och midsomrar avlöser varandra i rasande takt och du vet att du borde ta tag i det där med träningen, söka jobbet du egentligen vill ha och boka weekendresan med mamma. Varför blir det alltid så här? – och kan du göra något åt saken?

Möt psykologie doktor Angela Ahola i en mycket underhållande föreläsning om beteenden hemma och på jobbet. En föreläsning som beskriver vilka hysteriska utmaningar det innebär att vara människa och som förklarar att det förmodligen inte är ditt fel att det blev som det blev.

Humor och allvar blandas med fascinerande vetenskapliga fakta om ditt, familjens och kollegornas beteende. Frågorna är många: Varför beter vi oss som vi gör? Är det möjligare att få en roligare vardag och ett bättre familjeliv? Kan du bli en gladare person än den du är?

För alla som vill förstå sig själva, familjen, kollegorna och kunderna bättre och vill ha ett roligare liv är det här den perfekta föreläsningen.

Ur innehållet:

  • Det är inte ditt fel – du är bara människa
  • Jag ska bara…
  • Är du röd, grön, gul eller blå?
  • Så blir du den bästa versionen av dig själv

Bokningslänk: https://wimab.se/Produkter/Forelasningar/Angela-Ahola-Vem-ar-du-egentligen3f-Saa-faar-du-ett-roligare-liv-e28093-med-vetenskapens-hjalp-Goteborg-2017-10-03-1800
Pris: 495 kr inkl moms
Tid: 18:00-20:30
Arrangör: Wimab Utbildning

Datum & Tid:

3 Oct 2017 18:00 - 20:30

Plats:

Folkets Hus Konferens, Olof Palmes Plats 3, 413 04 Göteborg